7 Nisan 2012 Cumartesi

'Tecrübe konuşuyor'u değiştirdim, şahitlerim var!

   Beyler toplaşın, dün başımdan geçen sex hikayesini anlatıcam..

   Dün yaşanmaması gereken bir olay yaşadık. Küçük orospu (Domat'ın bahsettiği), Sevgilim (Domat), Ben (asdhaflksjdgl) ve MüstakbelAnam (45lik Sarı) filmlerde görüldüğü gibi bir sorgu odası sahnesi gerçekleştirdik. Suçlu bendim, kabul. Ama biz Sevgilimle bu konuyu kapatmıştık. Küçük orospu yine alevlendirdi bu konuyu, ki iyi etti. Suçlama, Sevgilim'i sevmediğim ve ona yakın olmak için birlikte olduğum'muş.. Yırtındı didindi ama ispatlanamadı. Fakat attığım tüm mesajlar duruyormuş, ne yazık ki o mesaj hariç :'((( E bunları duyunca doğal olarak Sevgilim coştu, bulunduğum mekana uçan tekmeyle girdi. Sonra ben karşılık olarak ensesine bi döner tekme sallad... Dur dur bu başka hikaye........ Geldi bana bağırdı çağırdı. O an tokat atmasına izin verdim, ellerimi birbirine kenetledim karşılık vermemek için. Nitekim o da bu şekilde bi eğilimde bulunmadı. Konu kapandı sanarken, Hooooop MüstakbelAnam geldi. Dedi ki gelin yavrum siz şöyle. Aldı bizi odasına, Küçük orospu da geldi. Dedim içimden 'Ahanda cümbüş var. Çağırın Zurnacı Şener'i..'
Sevgilim konuştu, dinledim. MüstakbelAnam konuştu, dinledim. Küçük orospu konuştu, dinledim. Sevgilim, MüstakbelAnam, Sevgilim, Küçük orospu, Sevgilim derken süre sınırımız bitti bitecek.. Sıra bana geldi. Bi yardırdım.. Anlatamam sana kanka. Bir pöykürdüm ki breh! Küçük orospuyu şutladık. Kaldık 3ümüz. Sonra bi yardırma daha. Kapıdan çıktı ve en hayırlısı oldu.. Sevgilime sarıldım, öptüm..

              O kollarımdayken 'Slim Thug - Thug' çalıyor kafamda. Hiçbirşeyden korkmuyorum. Sınırlarımı zorlayacağımı biliyorum. Sırtıma bi kamyonu alıp kilometrelerde koşturabilirim gibi geliyor. Kendimi hiç olmadığım kadar güçlü hissediyorum. Yenilmeyeceğimi biliyorum. Sen benden gitme hiç, olur mu Domat?

4 yorum:

  1. Seni çok seviyorum sevgiliğm, kalp.

    YanıtlaSil
  2. Paylaşımlarınızı yakından takip etmekte ve çok beğenmekteyim . İp Perde olarak

    paylaşımlarınızın devamını bekleriz .

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hayatımda ilk defa güzel bi yorum aldım. İlk yazım senin için.

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...