19 Nisan 2012 Perşembe

Anlatsam anlar mısın sazdan?

     Benim başımdan 'Domat'cığımınki kadar komikli bi tanışmaya çalışmalı bi sohbet geçmedi. Ama şükür ki 'Bora' rolünde de hiç olmadım, ehe. Bu konudaki 'Domat'cığımın tavrını ayakta alkışlıyorum. Ki o da alkışladığımı görünce kendi hareketini yapıp 'En birinci şampiyon benim!' diyordur.

     Bir Türk erkeği olarak bu durum kıskanılası bi durum. Çünkü birisi gelip senin sahipliğini kendine almaya çalışması gibi bi vaziyet var ortada. Burdan Türk kızlarına seslenmek istiyorum -''üff snne be slk .s.s'' deme hemen oç, dinle- bu gibi bi durumla karşılaştığınızda eğer sevgilinizi kaybetmek istemiyorsanız, ona bi sahibinin olduğunu söyleyin. Bunu vurgulayın bir daha söyleyin. Ağzını açmaya yeltendiğinde, bir daha. Uzatılan her konuşma, sizi suçlu çıkarır. Başıma geldiğinden değil ha, böyle bişey olsa bu şekilde düşünürdüm. Bi de şey var ki; biraz yer değiştirin. Aramızda sarışınlarımız var 'Nolcek yea' diyenler.. Oluyor birşey güzelim, cidden oluyor.

     Sevdiceğine kızamıyorsun, çünkü hiçbir hatası yok. Ortadaki durum kızılası, kavga çıkarılası, sinirlenilesi bi durum. Ama kime?? Ben bulamadım ekü. Eğer bulursan bana da gönder. Ona bir çift lafım var. Sen mi büyüksün ben mi? Ben, Yaşar Usta. Ben büyüğüm. Salıverin küçük enişteyi. Çay yok, bok için. Basma Allah için basma. Bu da benden.. Selametle. Eptim.

1 yorum:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...